El-sjekken er en sikkerhetssjekk som gir deg tryggheten om at din bolig og El-anlegg er i forskriftmessig stand. Når vi utfører el-sjekk tar vi stikkprøver rundt i boligen, og sjekker at jordingen er i orden. Vi kontrollerer også alle tilkoblinger i sikringsskapet. Flere av kontrollpunktene i sjekken bygger på statistikk over punkter i det elektriske som oftest forårsaker brann og skader.

En investering i trygghet

Ved å få utført en el-sjekk av fagfolk kan du være trygg på at du har gjort det du kan for å forebygge ulykker. El-sjekken er en systematisk gjennomgang av sikringsskap, kabler, stikkontakter og brytere med mer. El-sjekken er en garanti for at alt er i orden med ditt el-anlegg og sikrer deg, ditt hjem og dine nærmeste. Finner vi feil kommer vi med forslag til utbedringer for at ditt hjem skal være så sikkert som mulig.

El-sjekk gir rabatt på boligforsikringen

Hos oss er pris på El-sjekken 2000,-. Samtidig gir fullført el-sjekk hvert femte år opptil 20% rabatt på boligforsikringen hos de fleste selskapene.

Fra 1. september 2010 er det innført en felles standard for el-sjekk. Elektrikere som utfører slike tester må ha en autorisasjon.

Vi utfører el-sjekk på din bolig for at du skal være trygg i boligen din. Vi utfører el-sjekk og andre el-oppdrag i Svelvik, Drammen, Sande, Asker, Bærum, Hurum og Lier.

Ta kontakt om du ønsker en el-sjekk i din bolig for å få 20% rabatt på boligforsikringen.